Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.
blaha

Egész napos szentségimádás a blahai Jézus Szíve kápolnában

„Jézusomnak Szívén megnyugodni jó…”

Kedves Testvérek!

Egyházközségünkben, azon belül is a blahai Jézus Szíve kápolna életében új fejezet kezdődik, mivel november 19-től minden nap, napközben is látogatható lesz a kápolna reggel 7 és este 7 óra között. Ezt egy közös ünnepléssel szeretnénk megnyitni, melyre benneteket is nagy szeretettel várunk!

November 19-én vasárnap, Árpádházi Szent Erzsébet ünnepén, a reggeli 7.45-ös szentmise után egész napos Szentségimádás kezdődik a kápolnában, melynek keretében imádkozzuk majd a Jézus Szíve litániát, majd délután 3 órakor az Irgalmasság rózsafüzérét. Ezt követően zenés-énekes dicsőítés, közbenjáró ima lesz. 5 órakor áldással zárul a szervezett Szentségimádás, de a kápolna este 7-ig látogatható lesz.

Kérnénk benneteket, hogy aki teheti, jelentkezzen a sekrestyében kihelyezett papíron (fél órás időszakokra), hogy tudjuk, mindig van legalább 2 ember az Oltáriszentséggel.

Bízunk benne, hogy sokan nyernek majd felüdülést, erőt, hitet, megtérést ezen a helyen, ahol az Úr Jézus megnyitja Szívét mindannyiunk számára.

„Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű, – és nyugalmat talál lelketeket.” (Mt, 11, 28-30)

Janó atya és Bacsi-Nagy Ágnes

Kezdés

2017-11-19 @ 08:00

Vége

2017-11-20 @ 07:00

Location

Blahai kápolna
Gödöllő,

Esemény megosztása