2023. március 12. – Nagyböjt 3. vasárnap

Hirdetés:

  • Néhány szó a böjti fegyelemről: Böjti nap van a nagyböjti idő péntekjein, ilyenkor nem lehet húst enni, kötelező mindenkinek 14 év fölött. Minden napra vállaljunk ezen felül is valamilyen lemondást, amivel készülhetünk. Húsvéti szentgyónásunkra is kezdjünk készülni, hogy időben el tudjuk végezni!
  • Nagyböjti időben péntekenként keresztutat végzünk a templomban délután 5 órától!
  • Március 18-án, szombaton reggel 8 órától végezzük a templom és a közösségi
    ház tavaszi nagytakarítását. Tisztítószerek lesznek, de takarítóeszközt, gumikesztyűt hozzunk magunknak! A munkakedvét senki ne hagyja otthon. Jelentkezni lehet a listákon kiküldött linken vagy a sekrestyében! Mindenkit szeretettel várunk.
  • Karitász csoportunk hirdetése: Templomunkban az eddigiekhez hasonlóan gyűjtjük a tartós élelmiszert. Az iroda előtt elhelyezett banános dobozokba tudjátok beletenni adományaitokat élelmiszer fajtánként külön-külön. A városi karitász csoportok összefogásával együttműködve a Máriabesnyői Plébániával és a Premontrei Apátsággal idén nagyobb volumenű gyűjtést szervezünk, az adományokat gödöllői rászorulók közt osztjuk szét az év során folyamatosan.
  • Jövő vasárnap az esti szentmise után Taize imádság lesz itt a templomban!
  • 12 órás Szentségimádás lesz templomunkban március 25-én reggel 6 órától, este 6 óráig! A hirdetőtáblán olvashatjuk majd, hogy kik vezetik az imádságot és milyen szándékokra! Csatlakozzunk minél többen, Jézus vár Bennünket!
  • A Betegek Szentségének közösségi kiszolgáltatása lesz templomunkban március 26-án a 9 órai szentmisén! A szentséget az veheti fel, aki elmúlt 60 éves, vagy valamilyen súlyos betegségben szenved és az elmúlt egy évben nem részesült benne. Kérjük a sekrestyében jelezze, aki élni szeretne a lehetőséggel! Ehhez kapcsolódóan kérjük, hogy aki a szentséget szeretné felvenni végezze el a szentgyónását! Erre külön lehetősége lesz március 25- én 9 és 11 óra közt!
share