Események betöltése

Kandalló Családműhely 2021

A Kandalló Családműhely 2021-ben is folytatódik.

A negyedik évad tő tematikai vonala az, hogyan hozhatjuk ki a legjobbat a családi életből, párkapcsolatunkból. Hogyan küzdhetjük le a végtelennek tűnő kihívásokat a családi és társkapcsolati életterünkben.
Az elmúlt időszak krízishelyzeteire való tekintettel címszavaink idén: REZILIENCIA – LELKI ELLENÁLLÓ KÉPESSÉG
Honnan is származik ez az erő és energia, amire nap, mint nap szükségünk van?
FEJLŐDÉS, RUGALMASSÁG, TIPPEK A LELKI ELLENÁLLÓSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ, FOGÉKONYSÁG A VÁLTOZÁSRA, ÉRZELEMSZABÁLYOZÁS, KIBONTAKOZÁS, KÖZÖSSÉG, ÖRÖM, OPTIMIZMUS, HUMOR, BÁTORSÁG, MEGOLDÁSORIENTÁLTSÁG
Idén csak online formában találkozhatunk. A streamelt előadásokat követően, azonban lesz lehetőség interaktív beszélgetésre is! A beszélgetéseket minden alkalommal három témában hirdetik meg a szervezők, melyek ZOOM elérhetőségét a facebook eseményekben és itt a YouTube csatornán találjátok majd meg.
Keressétek bizalommal a Kandalló Családműhely további lehetőségeit: önismeret, személyiségfejlesztés, készségfejlesztés, coaching egyénileg, csoportban vagy szervezetben online párterápiás, családterápiás alkalmak
facebook.com/kandallocsaladmuhely

Második alkalom: Reziliens szemléletmód elsajátítása

  1. február 27., szombat, 15:00

A rezilienciáról azért fontos most beszélni, mert a jelenlegi társadalmi rendszerünk óhatatlanul megköveteli a folyamatos változáshoz való alkalmazkodást. EZ feszültséggel jár? IGEN! Viszont tanulható az a képességünk, készségünk, hogy ellenállóvá váljunk a stresszhelyzeteinkben!

Második alkalmunkon Huszár Krisztina – család- és párterapeuta valamint HMT tréner – előadását hallgathatjuk meg, a gyakorlatban hogyan segíthetjük párunknak, családunknak átvészelni a nehéz helyzeteket, miként tudunk erőforrást kovácsolni ezekből.

 

Harmadik alkalom:      Megküzdési stratégiám: Isten

  1. március 13., szombat, 15:00

Záró előadásunkon Bischof Veronika családterapeuta, négygyermekes édesanya előadását hallgathatják meg a résztvevők, hogyan tudunk Istenre támaszkodva erőt meríteni az aggasztó, kilátástalannak tűnő helyzetekben.

 

Date

február 27

Time

15:00 - 18:00

Location

online

Share this Event