ÚJ VAGYOK ITT

MERRE ÉS HOL KEZDJEM?


JÁNOS ATYA SZAVAI

Templomunk letisztult vonalai egyaránt lehetőséget nyújtanak az elcsendesedésre és a csendben megszólaló kérdések meghallására, de ugyanúgy a bennünk lévő kérdések válaszainak megtalálására is.

A szentmisék, minden hétköznap és vasárnapi napokon többször is az elő Jézussal való találkozás lehetőségét teremtik meg.

Egyes szentmisék előtt, illetve a szentmisék alatt lehetőség van szentgyónásunk  elvégzésére is. Van úgy, hogy sokszor hosszú ideig nem tesszük le a lelkünket nyomasztó nehéz súlyt, pedig egy-egy gyónást követően szabadon örömmel szárnyalunk tovább. Ha lelki beszélgetésre vágysz keresd bizalommal akár szentgyónási alkalmakkor, vagy előzetes időpont egyeztetés szerint is Egyházközségünk papjait

Ha egyedül érzed magad, vagy családod a világban akkor bátran felkeresheted az egyházközségünkben működő számtalan közösség egyikét. Hiszen működik baba-mama klub, ifjúsági közösségek, fiatal házasok és régebb fiatal házasok, idősebbek közössége, bibliakör. Minden évben indul olyan csoport is (katekumen) amelyben elsősorban a szentségek vételére (keresztség, elsőáldozás, bérmálás) készítenek fel, illetve hitünk elmélyítését szolgálják. Közösségek bemutatkozásáról itt olvashatsz részletesen.

Bátran lépj hát oda a Szentháromság Plébánia közösségének tagjaihoz, akár a szentmisén szolgálatot teljesítőkhöz, vagy egy-egy a mise előtt, vagy után beszélgető kisebb-nagyobb csoporthoz, biztosan megtalálod a helyed.

 Szeretettel a Szentháromság Plébánia közössége 


Mire számíthatok?

Örülünk, hogy megtisztelsz jelenléteddel. Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolunk.

Hogyan jutok el templomba?

Megtalálhatsz minket a térképen, így megtervezheted az utat.

Tudok parkolni?

Parkolás a templom melleti parkoló helyeken, vagy a Szent Imre Iskola mögött, további részletek a honlapunkon.