2023. november 19. – Évközi 33. vasárnap

Ünnepek:

Kedd: A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban

Szerda: Szent Cecília szűz és vértanú

Péntek: Dung- Lac Szent András áldozópap és társai, vietnámi vértanúk

Hirdetés:

  • Hálásan köszönjük a Testvérek segítségét a templom és a közösségi ház takarításában! Isten fizesse meg mindenki szolgálatát!
  • Most hétvégén van a könyvbörze az alagsorban, a szentmisék után! Várunk mindenkit!
  • Most vasárnap az esti szentmise után Taize imádság lesz a templomban!
  • A mai perselyadományokat a Karitász javára fogjuk eljuttatni!
  • Egyházközségünk Karitász csoportja az idei évben is szervez tartós élelmiszer gyűjtést az adventi időszakban. A gyűjtés november 25. és december 10. között lesz a Szentháromság templomban. Kérjük a testvéreket, hogy a megszokott módon az iroda melletti területen elhelyezett banános dobozokba helyezzék az adományt, élelmiszer fajtánkként külön-külön. Az élelmiszer adományokból gödöllői rászoruló családoknak segítünk a palotakerti Adományponton, illetve a Karitász csoporton keresztül. Az idei évtől lehetőség van arra is, hogy pénzbeli adománnyal támogassuk a Karitász munkáját. A Karitász bankszámlaszáma megtalálható a hirdetőtáblán és a Plébánia honlapján. Hálásan köszönjük a testvérek önzetlen adakozását.
  • A mai nap van Egyházunkban a szegények világnapja! Igyekezzünk a mai napon valamilyen konkrét dologgal is segíteni nehezebb helyzetben élő testvéreinket! Ferenc pápa mai napra írt üzenete elolvasható a honlapon!
share