2023. november 19. – Krisztus a mindenség királya

Ünnepek:

Csütörtök: Szent András apostol

Hirdetés:

  • Egyházközségünk Karitász csoportja az idei évben is szervez tartós élelmiszer gyűjtést az adventi időszakban. A gyűjtés november 25. és december 10. között lesz. Kérjük a testvéreket, hogy a megszokott módon az iroda melletti területen elhelyezett banános dobozokba helyezzék az adományt, élelmiszer fajtánkként külön-külön. Az élelmiszer adományokból gödöllői rászoruló családoknak segítünk a palotakerti Adományponton, illetve a Karitász csoporton keresztül. Az idei évtől lehetőség van arra is, hogy pénzbeli adománnyal támogassuk a Karitász munkáját. A Karitász bankszámlaszáma megtalálható a hirdetőtáblán és a Plébánia honlapján. Hálásan köszönjük a testvérek önzetlen adakozását.
  • Karácsonyi workshop lesz a Nem Adom Fel kávézóban Budapesten! A rendezvényen való részvétellel a Heim Pál kórházat támogathatjuk! Részletek a plakáton!
  • Az evangélikus templom új orgonáján koncertsorozat indul december 1- én! Az első alkalommal kántorunk Ács Dávid László fog játszani! Szeretettel várnak bennünket! További részletek a plakáton!
  • Jövő szombaton délután 5 órától Elsőszombati imádság lesz a templomban! Várjuk a Testvéreket!
share