2024. május 12. – Urunk Mennybemenetele

Ünnepek:

 Csütörtök: Nepomuki Szent János áldozópap és vértanú

Hirdetés:

  • Május a Szűzanya hónapja egyházunkban. A litániát közösen imádkozzuk minden nap itt a templomban! Hétfőn és kedden a reggeli szentmisék után, a többi napon az esti szentmisék után!
  • A héten csütörtökön lesz a Kastély templom búcsú ünnepe! Az ünnepi szentmise este 7 órakor fog kezdődni a Kastély templomban. Templomunkban ezért ezen a csütörtökön nem lesz Szentségimádás és Szentmise!
  • Egyházközségi zarándoklatot szervezünk Bodajkra a Segítő szűz Mária kegyhelyére május 25- én! Bővebb információ és jelentkezés Fábián Ildikónál és Morzsányiné Ibolyánál!
  • Csütörtöktől templomunkban lesz látogatható a Meg nem született gyermek szobra! A szobor a gyógyulás lehetőségét hordozza mindazoknak, akik átélték ennek az élethelyzetnek minden fájdalmát! A szobor ittléte alatt szervezünk közös imádságokat kérve Istentől a gyógyulást, valamint arra is lehetőség lesz, hogy bárki a szentmisék előtt vagy után egyénileg imádkozzon Istenhez! Éljünk a lehetőséggel!
  • Plébániánk Szeretetláng közössége zarándoklatot szervez Mátraverebély- Szentkútra június 8- ra. Részletek a kihelyezett plakáton!
  • Jövő héten szombaton este 7 órakor dicsőítő szentségimádást tartunk, melynek keretében közbenjáró ima lesz a jelenlévőkért. A Szentlélek megújító erejét kérjük mindennapjainkhoz. A 6 órakor kezdődő szentmise gitáros lesz. Mindenkit nagy szeretettel vár az Öröm Olaja Közösség és az Effata Dicsőítő Zenekar!
share