Cserkész toborzó nap

Tisztelt Szülők!

Rólik Péter vagyok a 802-es számú Szent Korona cserkészcsapat egyik új rajparancsnoka. Móricz Marcell rajparancsnokkal együtt fogjuk az új rajt elindítani a csapatunkban. Ebben a levelemben fogom megírni az idei toborzónapunkhoz kapcsolódó részletes információkat.

Szeretném előre kérni, hogy ha ismernek osztálytársakat, barátokat, ismerősöket akiket érdekelhet a cserkészmozgalom és úgy gondolják érdekelheti őket, nekik is küldjék át nyugodtan ezt a levelet, hogy ők is tudhassák a részletes infókat.

A toborzónap szeptember 30-án lesz, a cserkész otthonunkban a Bezsilla villában. Pontos cím: 2100 Gödöllő Cserkész köz 1.
A program, mivel aznap lesz Gödöllőn a Jótékonysági foci, ezáltal délután 15:00-tól fog kezdődni, hogy azok a gyerekek akik érintettek, ők is részt tudjanak venni.

A program nagyjából 2.5-3 órás lesz, tehát körülbelül 18:00-ig fog tartani. Lesz az elején egy közös rész, ahol játszunk közösen a gyerekekkel, illetve aki esetleg később tud érkezni, ő is tudjon csatlakozni. A gyerekek kisebb őrsi gyűléseken fognak részt venni, ami alatt Marci és én egy szülői értekezletet fogunk tartani Önöknek. Az évközben előre már látható programokról is lesz tájékoztatás. Bátran írjanak össze kérdéseket, amiket igyekszünk megválaszolni.

A gyerekeknek hozni való: játszós ruha, órarend (az év közbeni őrsi foglalkozások időpontját megbeszélni), sok jókedv, nasi, esetleg, ha szükség van rá kulacs.

Mi már rendkívül izgatottak vagyunk, reméljük 30-án találkozunk!
Bármi egyéb kérdésük, kérésük merül fel, bátran keressenek minket.

Üdvözlettel az új raj rajparancsnokai:
Rólik Péter, Móricz Marcell

share