Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

Családtábor

Kedves Egyházközségünkhöz Tartozó Tagok!


Remélem mindenki feljegyezte a naptárjába, a korábbi templomi hirdetések idején, hogy idén is lesz Családtáborunk.


Az előzetes szervezés most ért abba a stádiumba, hogy megkezdhetjük a jelentkezést.
Akik eddig is rendszeres résztvevői voltak a tábornak, azoknak egy kis ismétlés, a bátor új jelentkezőknek pedig kedvcsináló:

Mi is az a Családtábor?
Egyházközségünk kétévente szervezi meg ezt a tábort , ahova az egyházközség minden tagja meghívást kap. Meghívást kap arra, hogy többiekkel együtt, egy nagy családként éljen pár napig, építse Isten országát, tegyen tanúságot hitéről, élje meg a kölcsönös szeretetet. Mindezt nyugodt, kényelmes körülmények között, a Balaton partján, teljes ellátással, lelket és testet építő programokkal.
A programok, a napi szentmisétől a sorversenyekig, fociig, víziröpiig, a lelki témájú fórumoktól a társasozáson keresztül a baba-mama programokig mind a közös együttlétre, közösségünk tovább építésére hívnak meg.
Tehát a Családtábor kifejezés nem a családok együtt nyaralását jelenti, hanem közösségünk tagjainak egy nagy családként való létét, ahol mindenkinek megvan a maga helye, feladata, joga és kötelessége, ahol egymásért tudunk élni, úgy hogy Jézus mindig ott van köztünk.
A közösségépítésen kívül, fontos még az ugyanott nyaraló más vendégek, a szálloda dolgozói felé hitünk, összetartásunk, szeretetünk megmutatása, kifejezése, ami eddig minden táborunkban emlékezetes pillanatokat szerzett.

Konkrét tudnivalók az idei táborral kapcsolatban:
Helyszín: Riviera Park Hotel Balatonföldvár
Időpont: 2023. augusztus 03-07.
Elhelyezés: 2, 4, 6 ágyas szobákban

Jelentkezni az alábbi link kitöltésével és az előleg átutalásával lehet, 2023. március 29-ig.


Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk a csaladtaborgodollo@gmail.com címen

Start

2023-08-03

End

2023-08-07

Location

Balatonföldvár

Share this Event